Proszę o założenie konta, jestem Karol mam 16 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.
Prośby o założenie konta
(152 wpisy) (146 głosów)|
nowy użytkownik offline
|
Napisano 7 miesiący temu #
Proszę o założenie konta, jestem Adam mam 20 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
Proszę o założenie konta, jestem Rafał mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję |
|
nowy użytkownik offline
|
Proszę o założenie konta, jestem Arek mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
I tak wam ne stworzą bo sie nie da:P
|
|
nowy użytkownik offline
|
Proszę o założenie konta, jestem Dawid mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
Proszę o założenie konta, mam na imię Mateusz mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta.Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
Proszę o założenie konta, mam na imię Kamil mam 23 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta.Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać.