• Aktualny czas: 5 Wrzesień, 2010 - 02:20

• Wyszukiwanie
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Prośby o założenie konta

(152 wpisy) (146 głosów)
| Continent of the Ninth Forum » Continent of the Ninth » Zakładanie konta
  • Rozpoczęty 8 miesiący temu, autor: Darku
  • Ostatnia odpowiedź, której autorem jest Mate93

Tagi:

• hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z g
  • jestem Mario mam 6 lat. Proszę użyć dowolnych danych
  • konta
  • Proszę o założenie konta
  • ssss

Rind

nowy użytkownik

Napisano 8 miesiący temu #

Proszę o założenie konta, jestem Karol mam 16 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Despero

nowy użytkownik

Napisano 8 miesiący temu #

Proszę o założenie konta, jestem Jaśko mam 15 lat.Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta.Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Mestremy

nowy użytkownik

Napisano 7 miesiący temu #

Proszę o założenie konta, jestem Adam mam 20 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

RafauuuP

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Rafał mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję

BossRodake

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Arek mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Rind

nowy użytkownik

I tak wam ne stworzą bo sie nie da:P

Ostrzeżenie, jeżeli ta sytuacja powtórzy się jeszcze raz pożegnasz się z forum. Jeżeli będziemy wiedzieli jak założyć konto założymy je dla tych wszystkich użytkowników, na razie nie ma takiej możliwości, lecz nie musisz spamować. Każdy to doskonale wie. //Neon

dawcio1239

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Dawid mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Shion

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Adrian mam 16 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję

mati1661

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, mam na imię Mateusz mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta.Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

strzalekkamil

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, mam na imię Kamil mam 23 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta.Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

« Poprzednie1234…16Następne »

Kanał RSS tego tematu

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, aby móc pisać.

• Linki:
  • gry mmo

| Continent of the Ninth Forum