Proszę o założenie konta, Mam na imię Marcin mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.
Prośby o założenie konta
(152 wpisy) (146 głosów)|
nowy użytkownik offline
|
Napisano 1 miesiąc temu #
Proszę o założenie konta, Mam na imię Bartosz mam 24 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
Napisano 3 tygodnie temu #
Proszę o założenie konta, Mam na imię Kuba mam 17 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
Napisano 3 tygodnie temu #
Proszę o założenie konta, Mam na imię Mikołaj mam 15 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
Napisano 1 tydzień temu #
Proszę o założenie konta, Mam na imię Paweł mam 19 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
Napisano 1 tydzień temu #
Proszę o założenie konta, jestem Rafał mam 20 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
|
nowy użytkownik offline
|
Napisano 5 dni temu #
Proszę o założenie konta, jestem Łukasz mam 18 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję. |
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać.