• Aktualny czas: 5 Wrzesień, 2010 - 02:23

• Wyszukiwanie
  • Zarejestruj się
  • Zaloguj się

Prośby o założenie konta

(152 wpisy) (146 głosów)
| Continent of the Ninth Forum » Continent of the Ninth » Zakładanie konta
  • Rozpoczęty 8 miesiący temu, autor: Darku
  • Ostatnia odpowiedź, której autorem jest Mate93

Tagi:

• hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z g
  • jestem Mario mam 6 lat. Proszę użyć dowolnych danych
  • konta
  • Proszę o założenie konta
  • ssss

Darku

administrator

Napisano 8 miesiący temu #

By wyrazić prośbę o założenie konta proszę stosować się do schematu:

Proszę o założenie konta, jestem Mario mam 6 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Oczywiście zmieniamy przekreślone wyrazy. Każde odstępstwa od szablonu będą nagradzane kasacją posta.

Prośbę o rejestrację, piszemy w TYM TEMACIE. Nie tworzymy nowych!

UWAGA! Jeśli nikt nie zrobił Ci konta, a czekasz już parę dni - niestety nie dubluj i nie proś gdzie indziej o konto. Jeśli tutaj nikt nie chce Ci pomóc, niestety jesteś zdany na samego siebie.

Noemi24

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, Mam na imię Gosia mam 24 lata. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Miecio

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Marcin mam 18 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Hitonomi

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Przemek mam 21 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

durex21

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Jan mam 20 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

//Upominam ciebie, jedynie ten temat oraz dział jest od zakładania kont. Nie spamuj więcej prośbami w innych tematach - Neon.

auier

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Damian mam 21 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

paluch27

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Tomek mam 19 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Jaroszy

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Jacek mam 18 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

suchek

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Paweł mam 23 lata. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

Synt

nowy użytkownik

Proszę o założenie konta, jestem Michał mam 21 lat. Proszę użyć dowolnych danych przy tworzeniu konta. Gotowe informacje na temat nowego konta (login, hasło) proszę przesłać Prywatną Wiadomością. Z góry bardzo dziękuję.

12…16Następne »

Kanał RSS tego tematu

Odpowiedz »

Musisz się zalogować, aby móc pisać.

• Linki:
  • gry mmo

| Continent of the Ninth Forum