Ale zrozum że to jest pulsowe
Czyli leci ci 10-15 sekund normalnie poźniej przerwa i znowu poczytaj sobie w internecie o tym. (Sam tak miałem jak ściągałem C9 więc wiesz po 1 parcie dałem sobie spokój)
Swoją drogą dałem ci screen w poprzednim poście na którym widać że mi się ściąga normalnie ale dam kolejny ;P
Net też mam 2mbit
Ogólnie to po co ci odpisuje? ^^
Każdy ściągnie skąd będzie chciał a ty na siłę próbujesz udowodnić że te linki są ble ;P
Continent of the Ninth Download.
(47 wpisów) (16 głosów)|
użytkownik junior offline
|
Napisano 8 miesiący temu #
|
|
stary użytkownik offline
|
Na sile LOL |
|
użytkownik junior offline
|
No tylko powiedz czemu u mnie leci od nich z taką samą prędkością jak u ciebie z rapida? ;> |
|
stary użytkownik offline
|
Tylko że oficjalny link każdy zna, to jest temat z alternatywnymi dla tych co z oficjalnego leci wolno. I liczby pobrań mówią same za siebie. Około 300 osób pobrało więc jednak nie leci tak wolno jak ci się wydaje. Wbrew pozorom sporo ludzi ma konta premium bo za 1,49zł (na allegro) na miesiąc to każdego stać. |
|
stary użytkownik offline
|
Komentarz osoby niezarejestrowanej: endix Ja mogę zasać na razie tylko z rapida, a to dlatego żę mam neta 512 kb/s i co jakiś czas wiesza mi się komp przez awarje płyty głównej wię jak pod koniec np. na 1.8 gb zawiesi mi się maszyna to bym się powiesił. |
Odpowiedz »
Musisz się zalogować, aby móc pisać.